A Barátok közt színésznőjének oda kell figyelnie rá, hogy mit eszik. De miért? És miket nem fogyaszthat? Elárulta!

Ugyan Alexandra mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát – még a futásra is szakít időt, pedig nem rajong a sportért –, az étkezésére is odafigyel. Ennek azonban elsősorban egészségügyi okai vannak.

A sorozat Fekete Alízának rengeteg dologról kell lemondania. Miután néhány éve kiderítették, hogy gyomorfekélye és refluxa van, rengeteg ételnek kellett búcsút intenie.

Egyáltalán nem fogyaszthat olyan fogásokat, amelyek csípősek lennének, sőt még az alkoholról is lemondott betegsége miatt. Ezek a döntések persze egyáltalán nem könnyűek, hiszen a világutazó hírében álló színésznő imádja megkóstolni a távol-keleti országok különlegességeit… így viszont erre nincs lehetősége.

„Amit eszem, az egy ilyen kompromisszumos megoldás a mit szeretnék enni és a mit ehetek között, tekintve, hogy laktóz- és gluténérzékeny vagyok, és a gyomrom miatt bizonyos diétát is be kell tartanom!”


Azt viszont ő is bevallotta, hogy néha elgyengül, és olyasmiket fogyaszt, amit nem kellene. Nincs ezzel egyedül, sok híresség mesélt már róla, milyen hibákba szaladtak bele, amikor diétázni kezdtek. Mindennapos küzdelem, hogy ezen változtassanak!

Alexandráról azonban nemcsak az derült ki, hogy állandó küzdelmet folytat a diétájával, de az is, hogy új nyári szerelemre talált. Kíváncsi vagy, mi is az?