Péntek délelőtt indul a gasztro-reality második évada az RTLII-n! Újra végig nézhetjük, hogyan ragadtak fakanalat a hírességek, élükön Dobó Ágival, Lakatos Márkkal vagy éppen Anger Zsolttal. Nosztalgiázzatok velünk!

Az RTLII-n most minden délelőtt a Konyhafőnökről szól majd, július 6-án ugyanis újra elindul a VIP széria második évada. Emlékeztek még, kik kezdtek az első hét első napján? Segítünk egy kicsit: Lakatos Márk, Vágó Piros, Szabó Sipos Barnabás, Nyári Alíz, Nébald Olivér és Dobó Ági álltak a pultok mögé.

Természetesen a zsűri már ekkor sem kímélte őket, Sárközi Ákos készült egy kis meglepetéssel a versenyzőknek az első feladatban, amitől nem egy versenyző sokkot kapott:

A második megmérettetés sem volt kutya. A Séf emelte a tétet, és a hírességeknek azonnal az egyik ételét kellet lemásolniuk.

Újra felpörögtetek? Visszanéznétek a küzdelmeket?

A második évad izgalmait minden hétköznap délelőtt 10:00-től újra átélhetitek, de ha lemaradnátok róla, akkor sem kell aggódni, hiszen az RTL Moston is megtaláljátok az adásokat.

Vajon kitől búcsúztak az első napon? Mielőtt ez kiderült volna, mi ott voltunk és jól kifaggattuk őket a gasztronómiáról!

Kíváncsiak vagytok, mit válaszolt Márk, Olivér, Alíz vagy éppen Piros? Akkor kattins a nevekre és megtudod!