A Borkonyha séfje és a Konyhafőnök egykori zsűritagja is úgy döntött, itt az ideje pihennie egy kicsit. Éppen ezért egy csodás tengerparton sütteti éppen a hasát, ráadásul a gasztroshow egyik ex-versenyzőjével.

Múlt héten már írtunk róla, hogy Rácz Jenő séf merre jár éppen a világban, sőt még a képei láttán is elolvadtunk, hiszen egy elefánt menedékhelyre utazott el.

Most viszont Konyhafőnökös elődje, Sárközi Ákos is hasonló vizekre evezett: ő is úgy döntött, hogy maga mögött hagyja egy kicsit a munkát és elutazott Ciprusra. Persze, ebben a kalandban sem egyedül vesz részt, egy egykori Konyhafőnök versenyző szegődött mellé, Kurucz Kolos – akivel a Szuperdöntőben találkozhattunk utoljára!

 

A post shared by Akos Sarkozi (@sarkozi_akos) on


A menő képen nemcsak az látszik, hogy éveket is letagadhatnának a korukból, de az is, hogy igazán bevállalósak!

„Kolosszális! Sziklaugrás :))))”


Ákosról persze mindig is tudtuk, hogy vagány séf, ez az összes ételéből, sőt a főzéseiből is egyértelművé vált. Nem is kell messzire mennünk a nosztalgiázásban, hiszen a Konyhafőnök legutóbbi évadában is feladta a leckét a dobogós döntősöknek – Meczker Tominak, Hódosi Máténak és Böröcz Zsófinak.

Akkor egy egyszerűnek tűnő steak-et készítettek el együtt rohamtempóban, aminek a végén Meczker Tomi a könnyeivel küzdött meghatottságában, hogy újra együtt főzhettek Ákossal.

Nyugi, akkor egy öleléssel, később a Reggeliben pedig egy beígért Tomi pólóval beszélték meg a történteket!

És ne feledjétek: az RTLII-n minden este 20:00-kor visszanézhetitek a Konyhafőnök VIP első évadának izgalmait!