Úgy tűnik, komolyabbra fordult a Barátok közt színészének és párjának a kapcsolata, melyről egy Olaszországban készült fotó is árulkodik!

Pikali Gerda és Rékasi Károly már öt éve élnek boldog párkapcsolatban, ami nem volt mindig felhőtlen, ugyanis a sorozat Bartha Zsoltját alakító színész még 2015-ben szenvedett súlyos motorbalesetet. amiből borzasztó nehezen gyógyult fel.

Rékasi Károly eljegyezte kedvesét
 

 

Karcsi már túl van szerencsére a nehezén, és minden viszontagság ellenére újra visszatérhetett a színészkedéshez. Mindeközben Gerda végig kitartott kedvese mellett pedig – ahogy a színész mesélte – nagyon nehéz időszakon vannak túl.

Ha lehet hinni a szóbeszédnek, akkor valóban révbe ért a színészek kapcsolata, ugyanis az a hír járja, hogy Gerda a 40. születésnapján jelentette be az örömhírt, miszerint Rékasi Károly megkérte a kezét. A nagy eseményt az a fotó is alátámasztja, melyet nemrég osztottak meg: a színészpáros a napokban Olaszországban nyaralt, és az ott készült fotók egyikén jól kivehető Gerda ujján az az ékszer, amely akár az eljegyzési gyűrűje is lehet.

Ha kíváncsi vagy a színésznő gyönyörűséges gyűrűjére, és a részletekre, kattints a videóra!