Az X-Faktor mentora is meghívást kapott a világhírű zenész, Quincy Jones budapesti koncertjére. De nemcsak itt vett le mindenkit a lábáról…

Radics Gigi tehetsége nem ismer határokat, hiszen Amerika egyik legnagyobb zenésze és producere, Quincy Jones már 16 éves kora óta követi az énekesnő karrierjét. Gigi ráadásul privát bulijain is fellépett már, ahol olyan sztárok mellett énekelhetett, mint például Stevie Wonder vagy éppen Jay-Z.

Most pedig hazai pályán ünnepelhette meg Jones 85. születésnapját, egy eléggé impozáns koncertsorozat egyikén, aminek ezt az állomását állítólag éppen miatta szervezték Budapestre.

„Ő az isten ebben a szakmában. Olyan emberekkel és legendákkal dolgozott együtt, hogy én nem hiszem el azt, hogy ő egy ilyen eseményre meghív engem énekelni.” – mesélte Jones-ról Gigi.


A nagy esemény miatt azért még Gigi is izgult, meg is betegedett picit a stresszelés közben, de a fellépés miatt ezt is legyőzte magában. Ráadásul 2-3 órát aludt csak a koncert után, hiszen a buliból rögtön rohant is az X-Faktor tábor forgatására.

A koncertről és természetesen világhírű mentoráról Gigi többet is mesélt a Híradó riporterének: