A színésznő nem szégyenlős, többször is megmutatta már, mennyire jó formában van. Most viszont az is kiderült, hogyan lehetséges ez.

Vannak szépségek, akiken egyáltalán nem látszódik a kor. Hiába pörög és megy az idő, ők legalább ugyanúgy, ha nem jobban néznek ki, mint fénykorukban. Halle Berry is közéjük tartozik, hiszen 51 évesen is simán kenterbe verhetne nem egy fiatal kiscsajt.

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


Az Instája böngészgetése közben rájöttünk, hogy nem a lazulgatással és a tévé előtt punnyadással hozta össze ezt a tökéletes testet, hanem kőkemény edzéssel. Ráadásul most a követőit is elkezdte arra buzdítani, hogy ők is tegyenek így.

Beindította a #FitnessFriday-t – ezeken a péntekeken mindig hasznos és motiváló tanácsokat ad a rajongóinak a sportolással kapcsolatban, attól függően, hogy ő akkor éppen miben teszi próbára saját magát. Persze, azért ne legyünk naivak, Halle nemcsak ezen az egy napon próbálja ki magát az edzéseken, hanem heti 5 alkalommal!

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

„Most éppen a John Wick 3 edzéseinek közepén járok, és amit tanulok, arra ösztönzött, hogy megmutassak nektek is belőle pár részletet. Legyél akár nő vagy éppen férfi.” – írta ki egyik héten.