Úgy tűnik, minden évre jut pár szakítás, most Liam Payne és Cheryl Cole mondtak búcsút egymásnak, pedig közös kisfiúk már egyéves…

Írjuk a listát, hogy kik is mentek szét: úgy látszik, a 2017-es nagy szakítások után tovább folytatódik a séma. A sztárok nem igazán találják a párjukat.

Jennifer Aniston és Justin Theurox, Ariana Grande és Mac Miller, Channing Tatum és Jenna Dewan és a sort még folytathatnánk. Mégis, az idei évben talán ezek voltak azok a bejelentések, amelyeken mindenkinek megakadt a szeme.


Most Liam Payne – a One Direction egykori tagja – és Cheryl Cole jelentették be, hogy szétválnak útjaik. Kettejük esetében csak arra tudunk tippelni, hogy a túlzottan nagy korkülönbség lehetett a döntésük oka: Liam 24 évesen valószínűleg még nem érett meg egy komoly kapcsolatra a 35 éves énekesnővel.

Ennek ellenére kijelentették, hogy még mindig nagyon szeretik egymást, közös kis családjukat, kiemelten kisfikat, az egyéves Bear-t.

„Nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést… Bear a világunk, és arra kérünk mindenkit, hogy tartsátok tiszteletben a kicsit, amíg kialakítjuk ezt az új utat magunknak.”


Ti melyik sztárszakításon lepődtetek meg a legjobban?