Less be te is a The Biebers legújabb klipjének a munkálatai mögé!

Minden nyárnak megvannak a maga átütő erejű slágerei, idén Puskás Peti és bandája, a The Biebers szállította nekünk a Balaton-parti bulik talpalávalóját, egy feldolgozás formájában.

 „A többiek szkeptikusak voltak vele… de aztán rájöttünk, hogy illik a stílusunkhoz. A szívünk mélyén a Dübörög a ház a kilencvenes évek legkultikusabb, legnagyobb slágere.” – mesélte boldogan Peti.

A fülbemászó feldolgozáshoz a premierje óta már klip is készült, aminek forgatásán, még a dal egyik eredeti előadója és az Emergency House alapítótagja, Herbie is jelen volt:

„Nyilván, amikor egy diszkóban meghallom a dalt, ahogy lejátszák, az is egy kellemes dolog, de azért ennél sokkal többet jelent az, amikor valaki hozzányúl, és azt mondja, hogy szeretném feldolgozni ezt a számot…” – mondta Herbie.

A klip egyébként különleges 3D GIF technológiával készült, annak érdekében, hogy minél jobban visszahozza a kilencvenes évek ikonikus hangulatvilágát. Ha szeretnél betekinteni te is a kulisszák mögé, nézd meg a Fókusz összeállítását a klipforgatásról, melyben még több titokról rántják le a leplet a The Biebers tagjai:

Forrás: Fókusz