A sztár, a botrányhős, az örök tini, milliók kedvence és bálványa megkérte barátnője kezét!

Szombat este Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwint, adta hírül a TMZ. A lánykérésre egy bahamai üdülő éttermében került sor, ahol az énekes biztonsági személyzete megkérte a jelenlévőket, hogy tegyék el mobiljaikat, mivel valami különleges következik.

Azt mondjuk nehéz elképzelni, hogy senki nem kockáztatott meg egy fotót, vagy egy rövid videót, hogy aztán kirohanjon és milliókat keressen az anyaggal, de ki tudja, az is lehet, hogy épp nyugdíjasok ültek az étteremben, akik nem ismerték fel a tinisztárt...

Bieber és Baldwin már 2016-ban is jártak egymással rövid ideig, de akkoriban még utálták a modellkedéssel foglalkozó hölgyet az énekes rajongói - az alábbi videóból kiderül, miért:


Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, de Bieber édesanyja és édesapja is árulkodó bejegyzéseket tett közzé Twitterjén: anyukája hétszer is leírta, hogy szerelem, apukája pedig az alábbiakat tette közzé:

„A büszkeség most gyenge kifejezés. Izgatottan várom a következő fejezetet!”

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy ezúttal hogyan reagálnak a Bieber-fanok - és az énekes előző barátnője, Selena Gomez! Mindenesetre gratulálunk a fiataloknak, sok boldogságot kívánunk!

Forrás: TMZ