Pontosan egy éve, július 3-án indult szárnyalásnak Nádai Anikó önálló talk show-ja. A gyönyörű műsorvezető most elárulta nekünk legszebb élményeit, és egy nem mindennapi összeállítást is láthattok az elmúlt év legmeghökkentőbb produkcióiból!

Egy éves az Anikó Show!

2017. július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Anikó beszélgető műsora már túl van a kétszázadik epizódon is, ami a műsorvezető állítása szerint csak úgy elröppent:

„Az induláskor még nagyon izgultam, nagyon szerettem volna jól csinálni. Most viszont, hogy eltelt egy év, annyira gyorsan elment, szinte észre sem vettem. Nagyon megszerettem ezt a műsort, nagyon sokat tanultam, tapasztaltam.”
 

Anikó rengeteg emberrel és sorssal találkozott, de vajon ki az, akire a mai napig emlékszik?

„Még az elején volt Taylor. Ő volt az első sokkoló jelenség a műsorban. Szerintem ő megmaradt mindenkinek egy életre.”

Ugye ti is emlékeztek még rá?

A nagyon vicces incidensektől egészen a szívfacsaró sorsokig követhette nyomon Anikó a vendégek történeteit, és elárulta: megtanulta értékelni azt, amije van.

Az egy év alatt viszont lenyűgöző produkciókból sem volt hiány, amiket most összegyűjtöttünk nektek egyetlen videóban. Jó szórakozást kívánunk hozzá!