Hódosi Máté után – aki éppen Rácz Jenő séfnél vendégeskedik Shanghajban – Böröcz Zsófi is utazásra adta a fejét. Vajon merre viszi az útja a gasztro-reality győztesét?

Emlékeztek még a pillanatra, amikor Zsófi megtudta, hogy ő lett a Konyhafőnök 5. évadának győztese? Könnyek és végtelen boldogság járták át akkor a versenyzőt, azóta pedig újra belevetette magát saját vállalkozásaiba, és ezerrel dolgozik.

A munkát ráadásul még a Gourmet Fesztiválon is folytatta, ahol nemcsak Fördős Zével, de korábbi versenytársaival is összefutott.

Most viszont egy kicsit a pihenésen, a barátnőzésen és természetesen a gasztro-felfedezésen lesz a hangsúly. Zsófi nemrég osztotta meg ugyanis Insta-oldalán, hogy pár napra elutazik Frankfurtba:

„Amikor csak tehetem, útra kelek, hogy minél több újban és másban legyen részem, tapasztalatokat, tudást gyűjteni és látásmódokat megízlelni…” – írta ki posztja mellé.
 

 

A post shared by Zsofia Böröcz (@zsofi_borocz) on


Ilyenkor mindig próbál minél több helyre ellátogatni, hogy inspirálódhasson egy kicsit. Éttermek, piacok, kávézók, delikát üzletek, sőt még farmok is megbújnak az útitervei között – és persze egy barátnős lánybúcsú is!

Ne feledjétek, a Konyhafőnök részeit visszanézhetitek az RTL Moston!